Wie zijn wij?

Wij zijn Jolanda, Saskia, Erik, Harry en Nico. Via ons werk hebben wij elkaar ontmoet en bleken allemaal gek op gezelschapsspellen te zijn. Vanuit deze gedeelde passie is onze website ontstaan. Op onze website willen wij onze ervaringen delen over de spellen welke wij gespeeld hebben. Onze ervaringen delen wij in onze reviews!

Hebben wij een bepaalde smaak qua spellen? Ja en nee! Eigenlijk vinden we alle genres wel erg leuk om te spelen of te ontdekken. Zo spelen we spellen van bordspellen als Carcassonne tot aan horrorgames als Mansions of Madness. Maar met regelmaat komen er ook kaartspellen op tafel. Één van de absolute favorieten in dit genre is Skyjo.

Heb jij een spel waar je graag een review van zou willen zien? Dat kan! Neem dan contact met ons op via ons contactformulier en wij gaan kijken wat we voor je kunnen doen!

Op onze pagina zullen wij links plaatsen waar ook een affiliate link onder kan zitten. Hiermee genereren wij wat inkomsten om de kosten (tijd, hosting, aankoop van spellen) mee te dekken. Zo kunnen wij onze website in de lucht houden en nieuwe content blijven plaatsen. Mocht je geïnteresseerd zijn in een samenwerking, neem contact met ons op!