King Size

Bij King Size denk je niet direct aan een 18+ spel, maar niks is minder waar. In dit spel is het de bedoeling om met de dobbelstenen de grootste penis te maken. Echt een leuk partyspel dus!

Componenten

In het langwerpige doosje vind je een stempel, zes dobbelstenen, een Engelstalige handleiding en een Nederlandstalige handleiding. Beide handleidingen zijn voorzien van een Hall Of Fame.

Spelomschrijving

King Size is een heel leuk partyspel. Het is heel simpel, schud goed met de dobbelstenen, gooi de dobbelstenen, bepaal of je je dobbelstenen nog een tweede of derde keer wil gooien (let op: de hartjes welke je gooit mag je niet nog een keer gooien!). Na maximaal drie worpen bekijk je je resultaat.

Nu komt het; je gaat je piemel maken. Hiervoor moet je minimaal een balzak en een eikel hebben. Heb je geen balzak en geen eikel, dan scoor je geen punten en sta je voor schut met je heel kleine piemel. Gooi je vijf hartjes, dan pak je alle dobbelstenen en speel je nog een beurt. Gooi je zes hartjes, dan stopt het spel direct en ben je de winnaar!

Mocht niemand zes hartjes gooien, dan wint degene met de grootste piemel. De winnaar krijgt een stempel, iedereen kan dan zien dat diegene een King Size piemel heeft.

Conclusie

Wij hebben al erg veel plezier gehad aan het spelen van King Size. Wij raden hem ook zeker aan voor een feestje. Dat niet iedereen het spel kan waarderen snappen wij ook.

Mocht je hem tegenkomen en een leuk spel met vrienden willen spelen op een spelletjes-/borrelavond, dan zou ik hem zeker niet laten liggen! Het spel staat garant voor veel lol en lachbuien!

Score

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *